JA!

Nu är det klart, jag ska åka till England i höst! Åker första september och kommer hem den 19onde december. Ser fram emot det så jävla mycket, men är samtidigt livrädd. Men jag hoppas det blir bra!

o

nu har jag precis vaknat, skönt att ha fått sova. Inte för att det spelar nån roll hur mycket jag sover, jag känner mig död hela tiden ändå. Lyssnar på lite gaymusik, förbannar min satans hosta som aldrig går över och tänkte ta mig i kragen snart och hoppa in i duschen. I dag ska jag väll göra ingenting, mindre kul. Känner redan att jag börjar bli rastlös, som sagt så blir jag alltid det så fort jag är ensam för det är nånting jag inte klarar av. Jag fastnar alltid i massa tankespiraler, en av mina specialliteter faktiskt. Sen blir jag bara mer och mer fucked up. Jag återkommer väll senare med ett klagoinlägg om min uttråkning..
PS. Död åt facebook som inte funkar. DS.

lost

Ja, nu var sista teorilektionen avklarad, vet inte om det gick bra eller inte, lever i en jävla dimma ungefär. Nu är jag hemma och är smått eller mer irriterad, börjar redan känna rastlösheten också, som alltid när jag är ensam. jag klarar verkligen inte av att vara ensam. Som sagt, känner mest för att supa ner mig. Men också som sagt kommer jag väll antagligen få ligga hemma och glo.. Jag har verkligen funderat på att nångång skaffa mig ett liv, men min ork är verkligen noll till när det gäller att göra nån ansträngning överhuvudtaget..

...

Jag blir väldigt irriterad på mig själv för jag låter små saker rubba min väldigt realistiska synvinkel på saker och ting. Och för att inte tala om naiviteten som kommer med det som gör mig dum som en blåögd jävla tjej. Jag vet ju så mycket bättre, jag blir väldigt, väldigt trött på mig själv. För övrigt har jag teorilektion senare idag, ser dock inte fram emot det. Sen efter det ska jag väll åka hem och glo i väggen, har en jävla stor lust att bara supa mig full.. Och sen vet jag inte, jävligt bra framförhållning man har..


som vanligt.

Nu sitter jag hemma, wowowowow, har vart hemifrån i 3 dagar, måste vara ett jävla rekord. Jag som alltid sitter hemma, så att säga. Jaja, så kan det gå ibland. Har vart full like a kastrull hela helgen som vanligt. Har vart trevligt. Nu väntar jag iaf på mat, sen måste jag åka och köpa snus, eftersom nån äter upp det! I kväll vetifan vad som ska göras, ska vara väldigt hatisk mot min djävulska hosta iaf! Usch, tack hej!

ja

Nu har jag precis ätit, är helt slut. Var på teorikurs förut, och innan dess hängde jag hos Amanda. Vi skulle äta lite så medan jag skulle vänta på att mackan i micron skulle bli klar tänkte jag att jag skulle se hur många varv jag skulle hinna snurra på dom 30 sekunderna den skulle vara inne, jag klarade 20 varv, andra gången skulle jag se hur många knäböj jag hann med, det blev 21 st och tillslut, sista gången testade jag hur många gånger jag kunde hoppa på ett ben på 30  sekunder, det blev 42 gånger. Och mitt hoppande på ett ben filmade även Amanda, det såg för jävla fult ut, såg ut som en utvecklingstörd kyckling ungefär. Ja, och i kväll lär jag väll få sitta här och glo, men vad ska man göra då?

p

Party i torsdag, party i fredags. Men i går gott folk var jag nykter, på en lördag t om! Jag och sonny låg hemma vid han och glodde film, och åt chips. Rätt skönt, fast jag somnade rätt fort med. Vilket var väldigt skönt.

"

"Regrets are mistakes you didn't learn from" - Analeigh

bort

Ca 4-5 timmars sömn i natt, pallra sig upp till körlektion i morse, sen direkt till ungdomsmottagningen. Grattis mig, lyckades somna en halvtimme, blev väckt, är helt slut. Vill lägga mig som vanligt, tappar snart greppet om mig själv och omvärlden. Saker börjar se riktigt ljust ut för mig - INTE! tack hej.

loose

Jag håller nog på att bli galen, jag har inte tid att vänta längre. Jag kan inte lita på mig själv, jag har verkligen ingen tid. Det håller på att bli värre igen, jag klarar inte av att hålla i hop allt snart. Och jag är verkligen livrädd för det!


like usual

Full like a kastrull hela helgen, helt urfuckat. Men kul har jag haft. Tack hej!

.

Vart fan är vi på väg? Jag har väldigt svårt att förstå all inkompetens som finns i världen. Säger dock inte att jag är nått jävla prakt exempel, för det är jag verkligen inte. Men vem fan är? Alla är så jävla knullade av samhället, och det är ju vi som är samhället. Ibland blir jag jävligt irriterad, inte bara på samhället utan på andra små saker, så att säga. Just nu är jag irriterad på vissa enstaka individer. Och på att vissa aspekter i deras betéenden får gå ut över mig, ganska bokstavligt talat! Tack hej!

fyllesvin

Sitter hemma och glor, har ett sovande fyllesvin liggandes brevid mig. Jaja, kan nog vara bra för han att sova ruset av sig så han kan gå och skriva hyreskontrakt sen. Haha

RSS 2.0