fyfan

I dag åker jag hem till ön, ska väll bli ganska skönt. Jag känner mig ganska likgiltig just nu. Jag vill bara att det här året ska ta slut, så det kan bli vår och sommar. + att det här året inte vart särskilt bra, så jag vill att det ska bli ett nytt år, typ ny start. Även fast jag vet att det iaf första halvåret kommer bli ungefär precis som det här året, men ändå. Jag är också så förbannat trött på allt och alla, nästan. Jag hatar allt jävla vel, jag bli så förbannad när jag tänker på alla fega jävlar. Hur svårt är det att säga som det är? Vissa säger att dom inte vill vara taskiga, men det är fan så jävla mycket taskigare och vela, typ små ignorera och komma med dåliga ursäkter. Typ som "jag mår dåligt, jag behöver va för mig själv, blablabla" Excuses, excuses, excuses! Sen när folk ska komma med alla jävla dåliga ursäkter, så borde dom iaf göra det trovärdigt, det är så jävla enkelt att genomskåda alla jävla ursäkter så man vet inte om man ska skratta eller gråta. Det är så jävla mycket bättre att va ärlig och säga som det är, visst det kanske gör ont just då, men då vet man hur det är, kan acceptera det och gå vidare. Men om det är en massa vel, folk som sakta och ofta som dom tror, obemärkta försvinner mer och mer, vilket det aldrig är, när folk inte "vet vad dom vill" är det 1000 gånger så hemskt och tidskrävande om inte annat. Jag blir nästan mest arg på mig själv för att jag kan vara så jävla naiv ibland, får för mig att jag ska ge saker chanser som jag vet att det kommer gå åt helvete med. Eftersom det på ett eller annat sätt alltid gör det. Och att jag också ger folk som jag vet kommer göra det ett helete för mig chanser. Jag vet ju bättre än att hålla på med massa känslomässigt trams. Jag hatar när det kommer nån som rubbar min övertygelse om att kärlek bara är massa trams. För det är det verkligen, jag har alltid vart anti kärlek, och jag kommer jävla fortsätta vara det också! Jag har aldrig förstått mig på det och kommer nog aldrig göra det!


confession

Jag får panik av tanken på att bli "vuxen", att bli en riktig "Svensson" Dvs, skaffa tråkigt jobb, man, barn, hus, bil och allt som hör till. Ha par middagar typ nångång om året som i stort sett är ens enda umgänge utan för jobbet, aldrig göra spontana och roliga saker. Typ bara bry sig om gardin val, och bara tråkiga saker aldrig göra något som är kul för en själv. Och det värsta av allt jag kan tänka mig att jag ska tycka sånna saker är roliga! Jag får ångest av att höra på sånna där vuxna svenssons prata om sina liv, som verkar så oerhört tråkiga och händelselösa!

update.

Nu är vi tillbaka på hotellet, har spelat lite Uno. Jag köpte en klänning till nyår, väldigt fin och glittrig! Köpte även ett par trosor, sen var mina ben och fötter helt slut, vi tog en kaffe och sen tog vi oss tillbaka hit. Och jag börjar bli stressad över vad jag egentligen ska göra på nyår, som då även är min födelsedag. Eftersom jag inte fattar mig på läsarsatistiken på den här sidan vet jag inte om nån läser den här bloggen (förutom amanda och michelle då, haha) Men om nån gör det så kommentera och skriv vafan ni ska göra på nyår!

sthlm

Nu är jag i Stockholm, åkte hit igår. Sitter nu på hotell rummet med Pappa, Gabbs och Vevvsi. Va ska snart ner på stan. Igår hade vi lite lilljul, pappas present till mig och Vevvsi var att vi ska åka till Kina i påsk, så ni kan ju förstå att jag längtar som fan. En vecka i Peking, så jävla coolt! Well, i morrn åker vi hem igen. Det är mysigt här, men såklart saknar jag hemma lite med. Jag hoppas då jag har kommit så långt i min 'behandling' så jag inte behöver dö, så att säga när jag ska resa. Jaja, uppdaterar senare om jag har tid!

JJJ


ärligheten igen

Okej, min andra bekännelse, så att säga, får väll bli att berätta att jag är rädd för i princip allt. Jag får gå i terapi för alla mina fobier som även kommer med en stor dos ångest. Det jag just nu är mest rädd för är sjukdomar, resor, fåglar och spindlar. Jag är en väldig periodare, styrkan av rädslorna kan variera från dag till dag och till och med från timme till timme i bland håller det i sig veckor eller månader, och jag har ingen som helst kontroll över det. Men mer eller mindre är jag alltid rädd.

trött väll

Nu vaknade jag precis, vill verkligen inte gå upp. Det är mycket skönare att gosa i sängen med datan. Jag har ont i halsen, men det brukar bli bättre framåt dagen. I dag ska vi prova studentmössor i skolan, hoppas det finns tillräckligt små för mitt lilla huvud. Borde det göra, annars är det ju diskriminering mot oss småväxta. Jag menar, det finns ju gigantiska då borde det finnas små. Damp på mitt alarm, är så förbannat jävla trött på den signalen, kan ju bero på att jag har typ minst 3 alarm om dagen. Glömmer bort piller och saker jag ska göra annars, min uppmärksamhet och mitt minne är inte alltid det bästa. Well, åker till Stockholm senare i dag, det kommer nog bli en mysig helg och nykter(!) Inte ofta det händer, nej. Jag är dock jävla fest sugen, skulle behöva dra i min några stänkare, men men, jag får väll va lite nervspattig och klara mig till nästa helg, så att säga. Kan nog va bra träning för mig att ta det lungt.

Well well well

Nu är jag hemma vid Mamma, ser Project Runway, väntar på att Top model ska börja, även båda är gamla avsnitt som jag redan sett är det kul att se. Jag har en svaghet för sånna smått löjliga realityserier. Ja, mitt samtal gick väll bra, ska dock bli remitterad till vuxenpsyk nu ist, jag vet, jag låter som ett galet psykfall. Vilket kan väll stämma till viss del, så att säga. Men men, det känns väll mindre kul, nu när jag äntligen hittat nån som jag kan prata med. Jag blir alltid runt flyttad, nu är det tredje gången på mindre än ett halv år. Men jag hoppas det blir bra, fick läsa remissen som var väldigt detaljerad så jag ska slippa dra allt ihop igen. I kväll ska jag tvätta och börja packa så smått eftersom jag åker til Stockholm i morrn, ska träffa Pappa och Gabbs. Jag var även på stan efter mitt samtal, köpte en jätte söt klänning, med en tillhörande bolero och ett par skit snygga örhängen till Gabbi, hon fyller ju 10 nu den första december så det fick bli att köpa både födelsedagspresent och julklapp till henne. Till pappa köpte jag ett par tofflor i julklapp, haha. Blir kanske till att köpa nått mer om jag hinner. Han kan ju aldrig säga vad han vill ha så, och jag har jordens sämsta fantasi. Jaja, kanske uppdaterar senare.
Btw, jag var ju bättre än jag trodde på det här. Trodde inte jag skulle ha något att skriva. Kanske blir min nya grej, haha! Jag har inget liv!

J


Ja.

Ja, som sagt gick jag med på att skaffa en blogg. Och som sagt i den här kategorin ska det finnas ärliga bekännelser. Så jag börjar väll med att informera att jag är så jävla pissnödig. Och att jag ska på psyksamtal om en timme. tack hej!

Satans blogg

Hej.
Nu har jag skaffat en satans kuk blogg på Amandas begärelse, så läs för fan! OCH KOMMENTERA

RSS 2.0