kryssning

Sliten så in ihelvete. Har vart på kryssning i 2 dagar. Och så jälva kul har det vart, out of control, så att säga! Bilderna ligger på facebook, så check it out!


monday

Usch för måndagar. Jaja, i dag har jag vart i klinte sen åkte jag hem en sväng sen har jag  vart på körlektion. Det gick bra iaf. Ja, för att sammanfatta helgen så i fredags kom Michelle till mig, vi gjorde mat och tog ett par öl. Sen drog  vi vidare till Conny och hängde med han och Jonas ett tag, sen drog jag, Michelle och Conny på O'learys sen vidare till Lillebror, det var trevligt fram till nån mongocpäckel kille var dum i huvet. På lördagen låg vi hemma vid mig och dog lite. Sen åkte hon hem, då kom Rasmus till mig och vi tog ett par öl sen åkte jag ner till Bistro för att hänga med Sonny, sen gick vi ner till Lillebror där det blev lite strul så vi fick gå upp till Bistro igen och fick gå ut bakvägen, sen åkte vi hem. Ganska trevligt, bortsett från vissa incidenter, så att säga. I morrn är det Klinte igen, sen  blir det väll hem, kärringa ska med. Så ska vi packa och så, för på onsdag blir det kryssning. Hoppas det blir kul, har aldrig vart på det så jag ser framemot det väldigt mkt! Kommer hem igen på torsdag natt, lär ju vara lagom död. Tack hej!

hope

Förmodligen kryssning på onsdag, hoppas det blir så nu! Och hoppas det blir kul!

placebo

Sucker love is heaven sent.
You pucker up, our passions spent.
My hearts a tart, your bodys rent.
My bodys broken, yours is spent.

Carve your name into my arm.
Instead of stressed, I lie here charmed.
Cuz theres nothing else to do,
Every me and every you.

Sucker love, a box I choose.
No other box I choose to use.
Another love I would abuse,
No circumstances could excuse.

In the shape of things to come.
Too much poison come undone.
Cuz theres nothing else to do,
Every me and every you.
Every me and every you,
Every me...he

Sucker love is known to swing.
Prone to cling and waste these things.
Pucker up for heavens sake.
Theres never been so much at stake.

I serve my head up on a plate.
Its only comfort, calling late.
Cuz theres nothing else to do,
Every me and every you.
Every me and every you,
Every me...he

Every me and every you,
Every me...he

Like the naked leads the blind.
I know Im selfish, Im unkind.
Sucker love I always find,
Someone to bruise and leave behind.

All alone in space and time.
Theres nothing here but what heres heres mine.
Something borrowed, something blue.
Every me and every you.
Every me and every you,
Every me...he

Every me and every you,
Every me

fuck

Fy fan för mig! USCH, jag är så sjukt trött och äcklad av mig själv.

kongress

Idag har jag suttit och lyssnat på massa föreläsare på kongresshallen mellan ungefär 13.00-17.00. Intressant till och från och väldigt jobbigt till och från. Har lite smått ont i huvet nu och är jävligt hungrig. I morrn har vi studiebesök först på Munken och sen Wallers. Kan ju bli rätt intressant, vem vet? Så att säga. Nu ser jag iaf på Hell's Kitchen och väntar på mat, har väll inget mer att säga om min kväll, kommer ligga i min säng med datan och tvn i gång, som vanligt.

don't ask

Jag tror jagär för svag för att klara av det, jag har ingen motivation. Det skulle va nått jävla drastiskt som skulle få mig att sluta, och jag vill sluta. Men jag vetifan om det går..

i wanna be on top!


Nu ser jag på topmodel, fast jag har sett den säsongen, men som sagt, jag tycker det är kul att se igen. I dag har jag köpt denna söta klänning som vi ser ovanför, sen var det teorikurs. Fick massa uppgifter till nästa gång, sen har jag massa läxor från min IV kurs. BLÄ. Fattar inte hur jag ska hinna när dom säger att vi ska få uppgifter till varje onsdag, då hinner jag ju inte plugga till teorin också, eftersom det är typ den enda dagen man har energi till att ens försöka åstakomma något. Huehuehue. Jag orkar inte när det blir för mycket press, eftersom jag är väldigt icketålig för det. Då kollapsar jag totalt och det är jag livrädd för, att jag ska bli som förr. Jag har fått nått jävla nyck nu och vill typ gifta mig, eller ja, kanske inte gifta mig. Men göra nått drastiskt, eller utsätta mig för nått äckla förhållande eller nått, bara för att göra något! Eller vad fan som helst, rastlösheten är stor och ensamhetskänslorna är stora. Nått måste göras, vet som vanligt dock inte vad!

?

Ja, vad fan ska man göra?

spooooky

I går var det krogen med Michelle, Amanda, Linnea och Kniven kom även dit. Vi var på Hp, rätt kul, dock inte så mycket folk. Nu sitter jag hemma vid Michelle i skogen, vi har bara legat och ätit hela dagen i princip. Nu snart kommer Linnea och hämtar oss så ska hon, jag, amanda, michelle och bobby åka på en liten spökrunda, det kommer nog bli trevligt!

nej tack

första skoldagen efter lovet idag, med en helvetes mensvärk och en dos sömnbrist gjorde inte den här dagen till den bästa, så att säga. USCH. Men måste dock säga att det är lite en bra dag ändå eftersom Michelle fick körkort,så ett stort grattis till henne!

yr

 
Så här ming såg jag och Michelle ut innan utgången i lördags

.

Jag har ju inte skrivit på ett tag, har inte orkat helt enkelt. Nyår var trevligt. I helgen var jag på krogen med Michelle, amanda och Sofia. Det var också trevligt. I måndags var jag och Kniven på Wallers och skulle ta ett glas, vilket ledde till flera, sen gick vi till Bolaget där det dracks mer. Sen slutade det med massa sprit och efterfest till cirka 6 på morgonen, men så kan det gå ibland. I dag har jag gjort min Gastroskopi, det gick bra men var väldigt äckla. Dom skickade i väg nått test dom tog från magen så jag får väll veta resultatet nångång framöver. Btw, i dag kom mitt nya leg men jag orkar inte hämta det, så det får bli i morrn om det orks. I morrn börjar också skolan, jag vill verkligen, verkligen inte!

RSS 2.0