GRATTIS MIG!

Grattis mig som fyller hela jävla 18 år idag! Gick ner och skulle äta nu, då fick jag lite presenter av mamma; Körlektioner, säsong 3 av Lilla huset på prärien och en liten flaska Champange. YEAH! Senare i dag, vid 1 typ kommer massa folk så det blir lite mat och tårta och sånt. Sen i kväll, ofc, PARTY! Jag återkommer, tack hej.

2

Idag ska jag gå på stan med Knivi, det blir nog trevligt, så att säga. I går kväll satt jag hemma vid Rasmus med han och hans pappa, vi tog ett par öl (återställare) och åt pizza, vilket var jävla gott. Sen vid ungefär halv tolv var jag så trött att jag knappt orkade stå så då fick det vara dags att gå hem. Sen kom jag hem och sov jävla gott i min gossäng!

3

jag har inget att tillägga, jag är helt slut och michelle har precis lämnat mig. Men slut och va mongo nu och säg vad fan som händer på nyår!

ööh

Nu sitter jag och Michelle och gosar i min säng, ser på Gladiator, den är så jävla bra! I dag var vi som sagt på en liten shoppingrunda, jag fick med mig ett par jeans, en typ t-shirt, en adidas dragkedjetröja, ett par trosor, en bh, och en hårklämmma hem. Så jag är nöjd.

5

Ja, nu sitter jag och väntar på Michelle som är påväg hit. Vi ska ner på stan, är dock smått illamående från gårdagens drickande. Men men, blir skönt att få komma ut, brukar kännas lite bättre då. Mamma gick inte med på mitt förslag om att göra det här huset till en karantän, lite synd faktsikt. Men nu är det som det är, jag får damp på alla mina jävla fobier, jag kan fan inte ens leva ett normalt liv. Det är totalt handikappande. Jag hoppas jag får min jävla kallelse snart så jag kan ta itu med all jävla skit.

6

RASTLÖS!!

7

Jaja, hoppas ni får en helvetes jävla jul, BAHA. tack hej.
Min har vart helt okej, inga större missöden, bra julklappar och relativt god mat och trevligt sällskap. Nu är jag jävligt rastlös iaf, och i morrn lär jag ju också få ligga här inne. Går ju fan inte ens bussar i morrn. Drygt? JA! Men på fredag ska jag iaf ner på stan med Michelle. Och Amanda om du läser, FÖLJ MED! Jag vill träffa dig din JOHNY-lover!

you keep stoping me..

Min förkylning håller ännu i sig, och nu har jag fått äckelhosta, och hosta är verkligen det värsta som finns när det gäller att vara förkyld eftersom det alltid känns som jag ska spy när jag hostar. BLÄ? JA! Jaja, i morrn är det julafton, små drygt. Sen är det iaf mellandagsrea, det är fan det enda bra med julen. Nu ser jag på project runway, det är bra. Sen är det topmodel, ännu bättre. Även fast det är gamla avsnitt som jag redan har sett.


9

usch, jag känner mig typ bakfull även fast jag inte drack en droppe i går. Mår illa och är helt slut och seg. Men men, kan väll bero på dåligt med sömn i natt. Illamående är jag ju alltid men det är en väldigt dålig dag i dag, så att säga. Vet dock ej varför jag inte sov bra, låg bara och snurra. Förkyld är jag ännu också. BLÄ

long gone..

We had lives, we had fun. We had seasons in the sun. But the stars we could reach, were just star-fish on the beach..


Jag saknar dig så sjukt mycket!


kom igen!

Tiden går såååååååå sakta. BLÄÄ! KOM IGEN! Jag är väldigt rastlös och vill att tiden ska gå liiiite fortare, ett tag iaf. DampdampdampDAMP! Jag nös typ ut hjärnan nyss, ögonen åkte nog med. Om bara min förkylning kan ge sig snart blir jag iaf lite gladare, förhoppningsvis. Men kom igen nu, snabba på lite!

va?

Konversation mellan mig och mamma för cirka 2 minuter sen.
Mamma: Ska vi klä granen?
Jag: Va, är det julafton?
 
Snacka om att inte rikgti vara med alla gånger. jag är som sagt jävla tankspridd och rätt irrad.

10

Ja, nu har jag precis vaknat. Den äckliga bakfyllan från i går har runnit av mig så jag är rätt nöjd. Ja, som sagt, i fredags kom Michelle in till mig. Vi visste inte alls vad vi skulle ta oss till och klättrade lite på väggarna. Sen yrar vi med Sonny och han säger att vi ska komma dit och dricka, ofc är vi på och drar dit. Sitter där och groggar ett tag sen yrade jag upp SockaConny så vi drog till hans polare vid Bingeby, sen tog vi taxi till han och satt och drack vin. Sen bar det av med taxi tillbaka till Sonny igen. Vaknade upp jävla bakfull, så vi gick ner på stan och åt lite sen vidare hem till mig och låg och dog i sängen. Sen vid typ 7 lämnade kärringa mig, sen låg jag och tyckte synd om mig själv resten av kvällen ungefär. Jaja, vad jag ska ta mig till i dag har jag dock ingen aning om. Antagligen inget, drygt eftersom jag redan börjar känna av rastlösheten.

sexy


Some boys take a beautiful girl, and hide her away from the rest of the world!


13

Nu sitter jag i min säng med datan i knät, ser på parlamentet, lyssnar på gaymusik och tog just en härlig snus. Det är väll rätt mys, smått uttråkad bara. Jag vill göra nått kul, men i morrn ska jag iaf umgås med Michelle, det är alltid trevligt. Är jävla festsugen, men verkar rätt dött. Ja, snart är det nyår iaf. Då brukar iaf folk vara lite festsugna iaf, så att säga! Jul är däremot inget jag ser framemot överdrivet. Men men, gör mig inte så mkt ändå. Ser inte det som nån större grej. Jaja, jag får väll hoppas det blir en trevlig helg iaf. För alla.

hett


Ja, som sagt i dag har jag lekt med Michelle, det var trevligt. Nu sitter jag hemma själv och ser family guy och försöker överleva mina nysattacker. Jag ska aldrig mer bli sjuk! BLÄ!

14

GRATTIS MICHELLE SOM KLARAT SIN UPPSKRIVNING! Ja, jag blev väckt precis av en väldigt glad michelle som klarat sin uppskrivning, vanligtvis brukar jag få damp om nån väcker mig men det kunde jag ju inte få nu! Så ett stort jävla grattis till henne, nu är der bara uppkörningen kvar sen är det ditt! Ja, nu är hon iaf på väg hit så vi ska hänga lite. Jag är ännu asförkyld men jag hoppas det bli bättre snart, sov som ett luder i natt med, dvs inte bra. Drömde en massa och låg och snurra sen ringde det typ vid 1 så då vakna jag sen har de bara vart massa snurr. Hue hue hue, tack hej så länge!

15

Igår drog jag hem till SockaConny, vi såg mest filmklipp och sånt, tog några öl. Sen gick jag till Sonny, han var med i ännu ett nördcommunity, så att säga. Baha! Nu kom jag precis hem och jag skulle typ kunna skita på mig för jag har blitt så jävla förkyld. Min hals är totaldöd, usch! Så nu när jag kom hem har jag fått min kallelse till min gastroskopi, den ska äga rum onsdag den 7 januari kl 10:30. För att citera en liten del av brevet
"Undersökningen sker med ett böjligt instrument som via svalget förs ner i magsäcken. På så sätt kan matstrupen och magsäcken undersökas inifrån och prover från densamma tas,"
Låter ju väldigt trevlig! Men men, det är ju värt att göra om dom hittar nått så jag kan få ett slut på allt jävla illamående.
Önskar bara att jag hade fått göra det för typ 2 år sen när jag började söka hjälp. Och om dom inte hittar nått nu, ja, vafan ska man göra då?

jjjj

Nu kom jag precis ut ur duschen, har också skrivit klart min short story så nu hoppas jag den är tillräckligt bra för att få ett godkänt! Ja, i lördags festade jag, det var kul. Men jag var gamling, hah. Mindre kul är dock att mitt busskort, bankomat kort och leg är borta. Så jag ska ner till banken i dag och fixa nytt. Tur man har pass ibland! Igår fick jag gå upp tidigt, bakfull och jävlig, åka ut till slite med mamma och packa i hop mina saker och städa. Inte för att jag var så mkt till hjälp, först satt jag i en stol och gnällde sen låg jag och rullade i sängen och sjöng massa hemska låtar för mamma. Pekade även ut damm när mamma dammsög, mindre hjälpfull med andra ord. baha. Putsade spegeln gjorde jag iaf, i typ en kvart eftersom jag råkade spruta cirka 1 liter fönsterputs på det så det tog ett tag att få bort allt. men men, nu är jag officiellt stadsbo igen! Just fan, jag måste till apoteket och hämta p-piller. Tur jag kom på det!

kontur

Igår var jag, Amanda, Jenny och Bobby i klinte och kollade på Michelles teater, den var skit kul och hon vär väldigt duktig! Sen gled jag till Signalen, drack nått glas vin, åkte hem till mamma och sov. Inte så överdrivet givande. Vad ska jag göra i dag/kväll då? Antagligen absolut ingenting. Alla förslag är välkommna!

JOHNY

Nu är jag hos Amanda, vi sitter mittemot varran i soffan med varin datorn och skriver till varran på msn om amandas JOHNY. Hon är kär i han. Amanda <3 JOHNY! I dag har vi haft julavslutning i skolan, den bestod mest av fäktning mellan mig och amanda med en linjal och en hammare. Sen yrade vi mest med Torsten, han är goo! Amanda är så jävla dysse och stavar fel på allt, haha! Sen ska vi åka till klinte och se Michelles teater, det ska bli kul. Nu sitter Amanda och spottar papperskorgen. JOHNY har gjort mig dysse nu med, så tack hej så länge! Btw, händer det nått kul i helgen?


lalalalalalalalalalalaalalalallalala

Jag har mensvärk! lalalalala, det gör ont. Jag är arg, tack hej. jag orkar inte skriva

aj

Inte nog med att jag inte har nått liv, ingen kommenterar här vilket är jävla tråkigt. Jag ser typ inte ens framemot att det snart är helg, eftersom jag vet att jag inte kommer göra ett jävla dugg. Jag ser knappt fram emot lovet för jag vet att jag kommer ha så jävla tråkigt. Det enda sköna är väll att jag äntligen får en chans att sova, som jag inte ens kommer ihåg när jag gjorde klokt och fick sova ut sist. Jag tycker inte om jul heller, eller egentligen berör den inte mig så mkt. Blir bara trött på all julhysteri som man vare sig man vill eller inte blir påverkad av. Och den som kommenterar det här inlägget med kommentarer som "gör nått då" kan lika gärna låta bli. Ge ist konkreta förslag på vad man kan göra, som ni då också kan tänka er att jag skulle kunna göra. Skulle jag veta vad jag skulle göra skulle jag inte haft ett så tråkigt liv. Nyår kan jag dock säga att jag ser fram emot, då är iaf folk på, förhoppningsvis. Man ska inte ha för höga förväntningar nu för tiden. Ja, ni får gärna kommentera och säga vad ni ska göra på nyår, för jag har ingen aning om vad jag ska göra än. Vara med Amanda och Michelle, hoppas jag iaf. Men var och sånt vi ska vara vet vi inte, så alla förslag är välkomna. Inte för jag ens vet om nån ens läser den här bloggen, men om, KOMMENTERA!

bored

Jag är så sjukt uttråkad! Allt är tråkigt, alla dagar är likadana. Blä för allt! Händ nått kul liksom, tack! För mitt liv tråkar snart igen!

hjälp

Jag har nu bara en uppgift kvar i engelskan, dvs att skriva en short story. Och eftersom jag har noll fantasi och inte tycker om att skriva historier så behöver jag hjälp, så kom på nått bra jag kan skriva om!

hell

Att bo här är ett levande jävla helvete. Att bo i slite är också ett levande jävla helvete, båda ställena är totlat outhärdliga. Och just nu är jag totalt likgiltig till allt, jag skiter i allt. Jag har knappt energi till att leva mitt eget liv, och allt jävla liv här förvärrar det till ungefär en miljard. Jag är så trött, jag vill bara vara ensam och inlåst, ungefär. Det är jag väll redan, eller kommer bli. Folk drar alltid, orkar aldrig med en. Inte så konstigt när jag inte ens orkar med mig själv,

död

Ja, igår hamnade jag hemma hos en kille som bodde vid signalen, Danne drog dit mig, det var trevligt. Massa vindrickande, så man blev på lyset. Sen kom Rickard och Pontus och hämta mig, så vi drog till max. Där var det tråkigt så  jag yrade upp Sonny och drog hem till Esset, som för övrigt låg och sov. Mindre givande, sen fick jag leda fyllot hem. Vaknade bakfull och extremt trött, eftersom jag inte sovit så mkt i natt. Tog bussen till Slite, överlevde med nöd och neppe så att säga. Satt nere på marknaden, det gick väll sådär för oss. men men.

Är irriterad på allt jävla svid, om det bara kommer bara svid och dryg ur nån kan den lika gärna hålla käften! Och jag är irriterad på vissas jävla motsägande argument till vissa saker. Orkorkork. Tack för mig.


blä väll

Nu kom jag precis hem från en eftermiddag på stan med mamma och Vevvsi. jag har nu köpt klart julklappar till alla utom mamma, känns rätt skönt. Usch, vad jag inte tycker om jul och all julhysteri! Köpte även lite godis till mig själv, en två ansiktsmasker, ett par skor från barn avdelningen på Kappahl (jävligt söta och det är faktiskt bra att ha små fötter ibland, haha) sen köpte jag garn och sticknålar, så nu ska jag lära mig sticka eftersom jag glömt bort hur man gör. jag tror det kan vara bra stresshantering för mig att ha något sånt att göra. Well well, igår var jag hemma vid Christoffer med han och Sebbe, vi såg på Fäbojäntan och drack några öl, det var trevligt. Vad man ska hitta på i kväll är dock ett mysterium, jag är så jävla festsugen men alla är som vanligt döda, jävligt tråkiigt!

ork?

Jag har inte så mkt att skriva. Damp i skolan som vanligt, försökt gifta bort michelle med torsten. Det gick bra. Var rätt trött och stressad mot slutet av dagen, men jag överlevde. Hoppas jag överlever kvällen dock, dvs att jag hoppas det händer nått kul. Antagligen inte men man kan alltid hoppas! Jag är väldigt ölsugen, smått irriterad också. Vill att mamma ska komma hem snart så hon kan färga mitt hår. Mitt snus ligger nånstans, jävligt sugen är jag på det, orkar dock inte leta. Men det ska jag nu iaf.
Pusshej!

sexy mf


öhööhöhöhöh



Ibland mår man mindre bra, som t ex i dag. Har nog att göra med lite smått öldrickande i går och brist på  sömn. Nu är jag iaf i  skolan, är  död.  har massa att göra men ingen ork att ta itu med det.
Jag återkommer nog senare

#7

Jag tycker  ryggar är mycket sexigare än magar. alltså, hellre en snygg rygg än en snygg mage

onsdag?

I dag har jag och amanda hjälp till att baka för julmarknaden, vi är väldigt duktiga och för att inte tala om engagerade! Något som det är brist på i vår skola. Ofta för mig med, men nu är jag iaf på! Nu är jag hos mamma, har nu bestämmt mig för att flytta hem igen. Det kommer nog bli skönt hoppas jag. Verkar vara mycket lugnare nu här, brukade va ett jävla liv innan så man verkligen inte ville vara här. Men nu vill jag det. Nu väntar jag på mat, det ska bli fint för mig. Åt en jävla massa lussekatter och framförallt kola idag, vilket var jävla gott. Men är dock vrålhungrig igen, as usual. igår var jag så jävla förbannad, som alla som var på msn och facebook antagligen märkte. Är fortfarande arg, men just nu är det lugnt. Det kommer väll tillbaka senare, just nu är det undantryckt. Men nu blrv jag arg igen för jag började tänka på det!
Skriver möjligen senare!

ärlighet #6

People always leave...

mfmfmfmfmfmfmfmf

mf, vad jag är trött på alla jävla pissluder. Och för er oallmänbildade betyder det både killar och tjejer! Inte för att jag vet om nån läser eller inte, bryr mig väll inte så mycket heller. Det är skönt att skriva av sig, t om för mig som hatar att skriva. Jag är som sagt jävla trött, på ungefär, allt, alla och mig själv! Jag vet inte om det är mig det är fel på eller bara allt och alla andra. Jag gissar på båda två, inget jag egentligen orkar reflektera över. Jag kommer aldrig komma fram till nått ändå. Jag har dock starka misstankar om att jag är dömd att misslyckas, med det mesta. Jag skyller inte det på någon annan utan bara på mig själv. Jag har inte ens ork till att ta tag i mig själv, så det finns inte mycket att göra. Som Michelle konstaterade, är jag en sorglig människa. Jag vet om det själv, men jag orkar inte göra ett dugg åt det. Jag blir bara mer och mer sorglig tror jag. Snart orkar väll ingen med mig länge, så är det alltid. Jag klandrar ingen, för det mesta orkar jag inte ens med mig själv.
Nu har jag nog skrivit nog med emoinlägg för just nu, tack hej!

öh

Nu är jag hemma hos mammi, det är mysigt. Jag funderar seriöst på att flytta hem igen. men eftersom jag är en sån jävla periodare kan ju mina problem med bussen komma tillbaka när som helst. Just nu är faktiskt bussåkandet inte så hemskt, vilket är väldigt skönt. Och jag får försökas glädjas åt det eftersom jag vet att det kan komma tillbaka när som helst. Inte säkert att det gör det, men det finns stor chans. ja, iaf, jag är smått död. Åkte till skolan och åt i princip sen åkte jag hit. Hade ingen ork att koncentrera mig, ska dock försöka få lite gjort i svenskan här hemma. Måste fixa engelskan med. Blä, jag har så dålig ork just nu. Jag vill att det här året ska ta slut, så det går åt rätt håll iaf, så att säga. Dvs att det blir ljusare, vår och sommar. Jag tycker inte om mörkret och vintern. Glad är jag dock att den mesta snön är borta, jag hatar verkligen snö som fan!

RÄTTELSE

Ja, för er som inte förstog det i mitt ärlighets inlägg om vuxenhet. Så är det inte åldern jag är rädd för utan den livsstilen jag beskriver! Jag tyckte det framgick, men tydligen inte. SÅ, jag har ingen åldersnoja, jag vill bara inte bli en "sån vuxen" som jag beskrev.

ärlighet varar längst, har jag hört..

jag är livrädd för kärlek och förhållanden. Om jag mot all förmodan börjar tycka om nån, skrämmer det mig nått så sjukt! jag blir livrädd helt enkelt

klinte wtf

Jippi, ännu en måndag i Klinte fylld med kursen engelska B. Mindre kul, men jag har iaf fått något gjort i dag! Väldigt duktigt av mig, nu ligger jag en uppgift mindre efter. Har ännu 3 stycken till som jag ligger efter med tror jag, mindre bra. Men jag ska försöka bli klar. Jag hoppas dock hon godkänner mina uppgifter jag lämnat in nu, kan ju va kul och veta eftersom vi bara har en gång kvar efter i dag, så jag lär ju inte hinna göra om en massa eftersom jag redan har fullt upp med andra uppgifter. Jaja, inte mycket jag kan påverka just nu. Nu går bussen till stan om cirka en halvtimme, skönt, för jag vill hem. Inte för att det finns nått att göra där, måste ännu förbi mamma och hämta alla mina saker innan jag kan ta mig hem till Slite. Funderar dock på att stanna hos mamma, då slipper jag iaf vara helt jävla ensam.
Jag återkommer.
Btw, jag har köpt en ny kula till tungan, väldigt fin Den är röd med en svart stjärna i. Jag har precis bytt till den, tackhej

RSS 2.0